Svanenmärkt fönsterputs - Gör vatten till kristallvatten - Städax Fönsterputs

Svanenmärkt fönsterputs

Ett schysst val för dina fönsterrutor och miljön

Få kostnadsfritt prisförslag

Svanenmärket är ett nordiskt miljömärke som bedömer alla relevanta miljöproblem som kan uppstå på vägen hos en produkt eller tjänst. Kriterierna är strikta, allt från material och produkter till hur de används bedöms. Givetvis ligger även ett stort fokus på återanvändning, sortering och hantering av eventuellt avfall.

Svanen är en frivillig och positiv märkning. Vilket betyder att vi som företag själva ansöker om att Svanenmärka våra tjänster. En Svanenmärkning innebär ett stort ansvar. Att de produkter eller tjänster som har en Svanenmärkning är kontrollerade och godkända enligt Svanens hårda krav och därmed ett bra val för miljön.

För Städax kunder innebär vår Svanenmärkning att de kan lita på att våra produkter är miljövänliga. Inga skadliga kemikalier, inga miljöfarliga tillsatser och rengöringsmedel, utan enbart skonsamma metoder och produkter med bara en enda biprodukt — riktigt rena rutor och fönster.

En viktig faktor som möjliggör vår Svanenmärkning är den teknik som vi använder oss av, framtagen för att rengöra fönster på ett hållbart och miljövänligt sätt. Vi har sagt adjö till skadliga kemikalier och miljöfarliga tillsatser och istället omfamnat en innovativ metod som bygger på eco-cleaning och kristallvatten. Eco-cleaning är en process som inte bara är skonsam mot naturen utan också effektiv för att avlägsna smuts och fläckar från fönster.

Genom att eliminera skadliga kemikalier från vår rengöringsprocess och istället använda eco-cleaning och kristallvatten, kan våra kunder lita på att de inte bara får skinande rena fönster, utan även bidrar till en hållbar planet. Med Svanenmärket bekräftar vi vårt engagemang för en grönare framtid och en glasklar utsikt genom fönstret.

 

Eco Cleaing logo

Vill ert företag också ha Svanenmärkt fönsterputs?

Få ett grönt kostnadsförslag här

Några av våra nöjda företagskunder