Eco Cleaning

– DET MEST MILJÖVÄNLIGA SÄTTET ATT TVÄTTA FÖNSTER

 

ECO-CLEANING-SYSTEM

Städax fönsterputs är först ut i Sverige med att arbeta med marknadens absolut ledande system för miljövänlig tvätt av fönster och fasader på höjd. Vi har idag två stycken av det Tyska märket Ungers fabriksbyggda reningsverkssläp, med integrerad elförsörjning och 500 liters vattentank.
 Samt en specialbyggd Caddy med ett reningsverk och tank i bilen.

Med hjälp av dessa fantastiska reningsverk kan vi utföra fönstertvätt av högsta kvalitet med minsta möjliga miljöpåverkan, och arbetet kan utföras från marken utan vare sig skylift eller stege, och systemet klarar höjder från två till 24 meters höjd.

Naturligtvis är bilarna som drar reningsverkssläpen miljö-bilar.

KRISTALLVATTEN – SÅ FUNKAR DET

Eco-Cleaning-systemet renar vattnet från salter, kalk mm och ger en renhet på 99,9 %, något man brukar kalla ”ultrarent vatten” eller ”kristallvatten”. 
Det ultrarena vattnet tvättar fasader eller fönster helt rena och rinner till skillnad mot vanligt vatten av helt.

För ögat påminner det om hur vatten beter sig på en nyvaxad och polerad bil: det pärlar sig och ”glider” av. Resultatet är en glas- eller fasadyta utan smuts, dropp och rinnmärken. Och tack vare det rena vattnet behövs inga tillsatser, vilket gör Eco-Cleaning till miljöns bästa vän.

Beroende på vilken höjd fönstren sitter på tar vi hjälp av olika stänger. Vattnet leds upp genom stången via en tunn slang, och på stångens topp sitter specialkonstruerade borstar som fördelar vattnet och bidrar till rengöringen.

Våra Eco-Cleaning maskiner är placerade på tre strategiska ställen: Helsingborg, som har hand om Skåne, samt i Varberg och Halmstad som har hand om Halland– allt för att minska miljöpåverkan ytterligare.

Eco-Cleaning är med andra ord inte bara en rengöringsmetod, utan ett helt koncept där miljön står i fokus – vilket gör Eco-Cleaning till det perfekta alternativet för företag som är noga med sin miljöprofil.

ECO Cleaning