Eco-cleaning - Gör vatten till kristallvatten - Städax Fönsterputs

Eco-Cleaning

Det mest miljövänliga sättet att tvätta fönster

Få kostnadsfritt prisförslag

Eco-cleaning-system

Eco-Cleaning-systemet renar vatten från salter och kalk så att det blir till kristallvatten. Skillnaden mellan vanligt vatten och kristallvatten är att kristallvatten rinner av ytan— utan att lämna märken. Därför behöver vi inte använda miljöfarliga tillsatser eller kemikalier när vi putsar dina fönster. Bra för oss, för dig och för miljön! Och fönstren blir skinande rena.

För oss är miljötänk en självklarhet, och vi ser till planeten i allt vi gör. Därför har vi placerat vår utrustning på ett sätt som gör att vi inte behöver flytta den långa sträckor. Vi har maskiner i Helsingborg, Halmstad och Varberg — alltså i nära anslutning till de områden vi är verksamma i.

Och när vi väl behöver köra en bit använder vi självklart miljöbilar.

För den teknikintresserade kan vi meddela att vi just nu har vi två reningsverkssläp från det tyska märket Ungers, med integrerad elförsörjning och 500 liters vattentank. Och dessutom en specialbyggd caddy med reningsverk och tank i bilen.

När vi putsar använder vi oss av olika stänger som leder vatten genom en tunn slang. Längst upp finns borstar som fördelar vattnet. Detta gör att vi kan jobba helt utan skylift eller stege — upp till hela 24 meters höjd.

Eco Cleaing logo

Låter Eco-Cleaning som något för dig och dina fönster?

Få ett kostnadsfritt prisförslag

Några av våra nöjda företagskunder