Fönsterputs privatperson - 50% Avdrag direkt på fakturan! - Städax

Fönsterputs för privatpersoner

Boka Fönsterputs

Glöm inte! Som privatperson…

Uppfyller du villkoren att utnyttja RUT-avdrag när du bokar fönsterputs hos oss. Då betalar du bara 50% av arbetskostnaden och vi hanterar all administrering gällande RUT på fakturan samt till Skatteverket. Enklare än så blir det inte!

Privatperson

Oavsett om du bor i lägenhet eller villa så putsar vi dina fönster rena utan att smutsa ner miljön med hjälp av vårt kristallvatten. Det som skiljer oss från många andra fönsterputsare utöver vår Eco-Cleaning är att putsning av insidan ingår om det önskas.

Personlig service

Vi förstår att det kan kännas lite märkligt att släppa in en främling i sitt hem. Därför kommer vi gärna och presenterar oss i förväg om du vill. Detta ber du om i samband med offerförfrågan! Vid mötet får du ett ansikte på personen som ska putsa dina fönster och vi bestämmer även om du vill vara hemma och släppa in oss eller om vi ska låna din extranyckel.

Putsabonnemang

Nu kan du också teckna putsabonnemang hos Städax. Detta gäller för tillfället enbart utvändig fönsterputsning. Abonnemanget innebär att vi kommer och putsar dina fönster sex gånger per år. Eller oftare — det bestämmer du!

Självklart hjälper vi dig utnyttja RUT-avdraget när du beställer fönsterputsning av oss.

Få prisförslag här »