Stöd din förening - Städax Fönsterputs

Vi stöder din förening

Vi stöder din förening vid bokning av fönsterputs

 

Vi på Städax är djupt engagerade i föreningslivet. Vi tycker att möjligheten att idrotta ska vara tillgänglig för alla, och arbetar aktivt för att uppnå det målet. Därför är vi stolta sponsorer till Rögle BK och Hittarps IK och fler föreningar kommer framöver. Varje gång du väljer fönsterputsning av oss, så skänker vi 25 kr till den förening som du brinner lite mer för. Så få rena fönster samtidigt som du bidrar till att fler får möjligheten att utöva sitt idrottsintresse. Boka fönsterputs med formuläret nedan!

Vårens erbjudande!

Våren är här och det är dags att göra rent efter vinterns smuts och damm. Få dina fönster att glänsa igen med vår professionella fönsterputsning! Just nu har vi ett engångserbjudande med fönsterputsning för endast 235 kronor (inkl serviceavgift efter RUT). Erbjudandet gäller pustning av 15 fönster utvändigt på bottenvåning, vilket innebär att erbjudandet endast är tillgängligt för villor och radhus. Väntetid kan variera 1 – 6 veckor.

OBS! Erbjudandet gäller endast för nya kunder och första beställning av fönsterputs.

Vi använder oss av miljövänliga rengöringsprodukter och specialverktyg för att garantera ett perfekt resultat varje gång.

Låt oss hjälpa dig att ta hand om dina fönster så att du kan njuta av den ljusa vårsolen utan att behöva störa dig på smutsiga rutor.

Välj bland utvalda föreningar

Rögle grön logotyp

Rögle BK

Logotyp, Hittarps IK logotyp

Hittarps IK