Glasslipning och höjdstädning - Städax Fönsterputs

Övriga tjänster

Glasslipning och höjdstädning

Vi på Städax har ett miljötänk i allt vi gör. I det ingår att reparera och bevara i stället för att byta ut.
Därför erbjuder vi även glasslipning och höghöjdsstädning.

Glasslipning

Utöver fönsterputsning är vi även certifierade att utföra glasslipning och mindre lagningar av repor.

Vi arbetar med någonting som heter GlasWelds G-force Scratch Removal System. Många mindre repor kan enkelt poleras bort med vår polermaskin och polerpasta. När det gäller djupare repor kan vi slipa och sedan efterpolera glasytan. 

Slipning kan alltid medföra en viss optisk brytning — därför pratar vi alltid med dig som kund innan för att avgöra om det är rätt väg att gå. Om inte kan en lösning vara att byta ut glaset i stället.

 

Varför ska du välja att polera eller slipa?

Vi förespråkar alltid att laga det som lagas kan, då det bidrar till en långsiktig hållbarhet — alltså helt i linje med vårt miljötänk. Du som kund sparar även pengar på att laga, win-win!

Städax erbjuder glasförsegling av vindrutor till bilar, inglasade balkonger samt duschkabiner för dig som behöver det. Dessa förseglingar håller mellan ett och två år.

Har du en glasyta som behöver poleras, slipas eller förseglas?

Kontakta oss så hjälper vi dig »

Höghöjdsstädning

Höghöjdsstädning kan vara lätt att glömma bort, men det är faktiskt väldigt viktigt ur ett brand- och säkerhetsperspektiv! Denna städning förhindrar uppsamling av damm och annan smuts, som lätt samlas på balkar, rör, tak och väggar. Det i sin tur innebär bättre luft och mindre smuts i din lokal.

Ibland kan det även finnas belysning eller annan utrustning i lokaler med högt i tak, som är svår att komma åt. Den hjälper vi dig gärna att rengöra!

Har du en svåråtkomlig yta som skulle må bra av lite rengöring?

Kontakta oss så hjälper vi dig »