Lediga tjänster - Städax Fönsterputs

Lediga tjänster

Vi söker nya fönsterputsare!

 

Om tjänsten

Som fönsterputsare hos Städax Fönsterputs arbetar du till en början tillsammans med en erfaren fönsterputsare för att lära dig grunder och teknik. Man delar bil, och varje dag får man ett väl planerat körschema att arbeta efter. Arbetet är väldigt fritt och passar dig som vill vara aktiv under din arbetstid samtidigt som du efter några månader får möjlighet att påverka din lön.

Hos oss på Städax får du en gedigen introduktion och grundlig utbildning där du lär dig att putsa fönster på ett säkert och professionellt sätt enligt våra riktlinjer. Att du i början arbetar tillsammans med en erfaren fönsterputsare gör också att du får en god inblick i hur vi interagerar med våra kunder och medarbetare för bästa service och samarbete.

Utöver grundutbildningen ser vi som företag väldigt positivt på att investera i relevant vidareutbildning av vår personal. Det kan till exempel vara arbete i mobila plattformar eller Rope Access med möjlighet att arbeta i rep på hög höjd.

Du får möjlighet att arbeta med en spännande tjänst i ett framtidsföretag med stark tillväxt. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag, och ser till att du har modern och professionell utrustning och anpassade kläder.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning och fast lön med möjlighet till provision enligt gällande avtal.

Städax Fönsterputs är en stabil och trygg arbetsgivare som funnit sedan 1981 och med nuvarande ägare sedan 2009.

Din profil

Vi söker dig som är prestigelös, gillar arbeta i team, tar stort ansvar och visar engagemang och glädje i det du gör. Du är serviceminded och har alltid kunden i fokus. Som person triggas du av att arbeta mot uppsatta mål och att överträffa dem. Du behärskar svenska i tal och skrift. Grundläggande datavana och har inga problem med att sätta dig in i nya system och arbeta efter dem. Självklart har du B-körkort, merit om du har B96 eller BE.

Känner du igen dig? Skicka i så fall in din ansökan med formuläret nedan!

Vi tar inte emot telefonsamtal vid rekrytering.