Glasslip

En miljövänlig och kostnadseffektiv lösning för glasrepor

Få kostnadsförslag nu!

Glasslip

Vi är certifierade att utföra glasslipning och repborttagning.

Vi arbetar med GlasWelds G-force Scratch Removal System. Många repor i glas kan poleras bort genom att vi använder oss av vår polermaskin med polerpasta. Polermaskinens rondell roterar i hög hastighet vilket gör att det blir friktion i glaset. Friktionen tillsammans med polerpastan ”läker” repan.

Vid djupare repor i glaset slipar och efterpolerar vi glasytan. Slipningen kan medföra en viss optisk brytning. Innan påbörjad slipning av glaset pratar vi med er som kund för att avgöra om ni anser att den optiska brytningen blir för stor. I sådana fall är lösningen att byta ut glaset.

.

Varför välja att polera eller slipa?

Dels är det i de allra flesta fall det mest kostnadseffektiva och dels värnar vi på så sätt om långsiktig hållbarhet. Ett stor plus i hållbart tänkande är att det är det mest skonsamma för miljön.

Förutom att polera och slipa glas kan vi även erbjuda glasförsegling av vindrutor till bilar, inglasade balkonger samt duschkabiner. Efter avlägsnande av kalkfläckar förseglas glaset. Förseglingen på en vindruta håller i upp till 1 år och på duschkabiner i upp till 2 år.

Våra verktyg

Vi arbetar med GlasWelds G-force Scratch Removal System. Här kan du se en video från leverantören som förklarar verktygen, processen och resultaten mer ingående.

Microforce – Redefining Deep Scratch Removal

Vi tar hand om era mattor & golv

Begär kostnadsfri offert