Fönsterputs Halmstad - Putsabonnemang & RUT-avdrag | Städax

Fönsterputs Halmstad

Fönsterputsare i Halmstad med fokus på personlig service, punktlighet, noggrannhet, flexibilitet och miljön. Från 215 kr/gång.

Få prisförslag

Fönsterputs för dig som bor i Halmstad

Oavsett om dina fönster står inför den avslöjande vårsolen, precis har genomlidit höstruskets framfart eller helt enkelt behöver en liten extra putsning inför julstjärnans säsong så finns vi på Städax här för dig! Vi erbjuder både enstaka putstillfällen och putsabonnemang, alltid med miljön i åtanke. Med vårt Eco-Cleaning-system putsar vi dina fönster skinande rena — helt utan kemikalier. 

Prisvärd och enkel fönsterputs i Halmstad

  • Miljövänlig fönsterputsning
  • In- och utvändig fönsterputs
  • Vi lämnar ett kostnadsfritt prisförslag

Få prisförslag »

 

Glöm inte! Som privatperson…

Uppfyller du villkoren att utnyttja RUT-avdrag när du bokar fönsterputs hos oss. Då betalar du bara 50% av arbetskostnaden och vi hanterar all administrering gällande RUT på fakturan samt till Skatteverket. Enklare än så blir det inte!

Personlig service och putsabonnemang för dig som bor i Halmstad

Det som skiljer Städax från många andra fönsterputsare, utöver vårt Eco-Cleaning-system, är att vi även putsar insidan, om så önskas.

Vi förstår att det kan kännas lite märkligt att släppa in en främling i sitt hem. Därför kommer vi gärna och presenterar oss när du ber om en offert! Vid mötet får du ett ansikte på personen som ska putsa dina fönster och vi bestämmer även om du vill vara hemma och släppa in oss, eller om vi ska låna din extranyckel.

Nu kan du teckna putsabonnemang hos Städax. Abonnemanget innebär att vi kommer och putsar dina fönster sex gånger per år. Eller oftare — det bestämmer du!

Självklart hjälper vi dig utnyttja RUT-avdraget när du beställer fönsterputsning av oss.

Hur beställer jag fönsterputs?

Få prisförslag

Beställ fönsterputs via vårt formulär och få ett kostnadsfritt prisförslag.

Vi putsar

Vid ok av pris och datum kommer vi ut till dig.

Skinande rena fönster, fönster grafik

Glasklart!

Njut av skinnande rena fönster hemma eller på kontoret.