Säsongsarbete hos Städax Fönsterputs - Städax Fönsterputs

Säsongsarbete hos Städax Fönsterputs!

Vill du ha världens bästa jobb (för vissa)?

Just nu söker vi en fönsterputsare för säsongen som kan tänka sig några äventyrliga månader. Med västkusten som bas och södra Sverige som upptagningsområde kommer du kuska runt på vägarna, bo på ny plats varje vecka och putsa fönster på ackord. Framförallt kommer du tjäna bra pengar. Så bra med pengar så att du kan spendera vinterhalvåret med att göra precis vad du vill: åk skidor, res jorden runt, flytta till värmen eller stanna inne och varva Red Dead Redemtion 2 (ytterligare en gång). Detta jobbet är inte för alla. Men det kan vara skräddarsytt för dig.

Vem är du då? Vi tror att du är en person som inte backar från en utmaning. Vi tror att du prioriterar frihet i ditt liv. Vi tror att du är villig att arbeta hårt under en tid för att sedan kunna göra precis vad du vill. Stämmer det? I så fall — läs vidare och sök drömjobbet som ambulerande fönsterputsare hos oss på Städax .

Anställningsform: Säsongsanställning
Datum: Mars/April – Nov/Dec
Plats: Varierande
Villkor: Du är serviceminded och har alltid kunden i fokus. Som person triggas du av att arbeta mot uppsatta mål och att överträffa dem. Du behärskar svenska i tal och skrift. Grundläggande datavana och har inga problem med att sätta dig in i nya system och arbeta efter dem. Självklart har du B-körkort, merit om du har B96 eller BE.

Ansök om rollen

"*" indicates required fields

Namn*
Address*
Drop files here or
Max. file size: 256 MB.
    GDPR*
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.