Rulltrappsrengöring

Vi håller rulltrapporna polerade och fräscha

Få kostnadsförslag nu!

Fräscha rulltrappor

Minskad brandrisk

Ökad driftsäkerhet

Rulltrappsrengöring

Fräscht och polerat för gladare kunder.

Vi erbjuder högkvalitativ djuprengöring av rulltrappor och rullband till företag inom den privata och offentliga sektorn. Rulltrappsrengöring lämnar din lokal med ett fräscht och polerat utseende för gladare kunder. Men viktigast av allt är att det inte bara förlänger livslängden av dina rulltrappor – det gör dem också säkrare.

Därför är rulltrappsrengöring viktigt

Minskad brandrisk - ökad driftsäkerhet.

Med tiden samlas damm och olja i rulltrappans mekanism och detta utgör en avsevärd risk för brand. En professionell rulltrappsrengöring ökar därmed både drift- och brandsäkerhet.

Rengöring av rulltrappor

– För fräscha lokaler och ökad driftsäkerhet

Begär kostnadsfri offert

Banner

Ja tack!

Jag vill prova på fönsterputsning och får samtidigt en kostnadsfri offert på vad ett fönsterputsabonnemang hos Städax skulle kosta.

Hur hittade du oss?
TVRadioGoogleFacebookPå rekommendationÄr redan kundAnnatVillkor: Putsen kan ej tid- eller datumbokas, utan utförs så snart vi kan. Just nu har vi 4-8 veckors väntetid. Erbjudandet gäller utvändig puts av max 20 fönster på markplan (ej lägenheter). Gäller endast en gång per hushåll. Priset avser efter RUT-avdrag. Erbjudandet gäller ej befintliga kunder som fått putsat det senaste året eller kunder som redan fått offert. Efter utfört arbete lämnar vi kostnadsfri offert på fönsterputsabonnemang hos Städax. Efter utfört arbete lämnas en lapp i brevlådan att vi varit och putsat.