Rengöring av fasad, tak & andra svåråtkomliga ytor

Reparbete är ett smidigt och kostnadseffektivt alterantiv

Få kostnadsförslag nu!

Rengöring på hög höjd

Kostnadseffektivt

Lång erfarenhet

Reparbete för svåråtkomliga ytor

Med lång erfarenhet kan vi hjälpa dig med rengöring av fasad, tak och andra svåråtkomliga ytor med hjälp av våra skickliga hantverkare som arbetar på rep.

Reparbete erbjuder ett kostnadseffektiv och enkelt alternativ till uppdrag som annars krävt ställning och lift. Med hjälp av rep kan våra erfarna experter utöva sitt hantverk mer flexibelt och snabbare.

Reparbete lämpar sig för svårtillgängliga platser så som små utrymmen eller höjder. Arbetet stör omgivningen minimalt. Vi har erfarenhet och kunskap inom rengöring av bl.a. glas, plåt, puts, tegel, betong. Till exempel glastak eller skylights kan vi enkelt rengöra både invändigt och utvändigt.

Begär offert nu

Smart rengöring på höga höjder

-Ett kostnads- och tidseffektivt alternativ

Rengöring av fasad, tak m.m

–Anlita Städaxs specialister

Begär kostnadsfri offert

Banner

Ja tack!

Jag vill prova på fönsterputsning och får samtidigt en kostnadsfri offert på vad ett fönsterputsabonnemang hos Städax skulle kosta.

Hur hittade du oss?
TVRadioGoogleFacebookPå rekommendationÄr redan kundAnnatVillkor: Putsen kan ej tid- eller datumbokas, utan utförs så snart vi kan. Just nu har vi 4-8 veckors väntetid. Erbjudandet gäller utvändig puts av max 20 fönster på markplan (ej lägenheter). Gäller endast en gång per hushåll. Priset avser efter RUT-avdrag. Erbjudandet gäller ej befintliga kunder som fått putsat det senaste året eller kunder som redan fått offert. Efter utfört arbete lämnar vi kostnadsfri offert på fönsterputsabonnemang hos Städax. Efter utfört arbete lämnas en lapp i brevlådan att vi varit och putsat.