Golvvård & mattvätt

Vi hjälper dig med vård av alla typer av golv och tvättar era mattor

Få kostnadsförslag nu!

Erfarenhet & flexibilitet

Personligt engagemang

Kostnadsfri offert

Golvvård & mattvätt

Golvvård kan vara svårt, tidskrävande och dyrt. Städax hanterar de flesta typer av golv.

Vi kan hjälpa dig med vård av alla typer av golv så som parkett, linoleumgolv, sten, betong och plastgolv, med eventuell efterbehandling av vax, olja eller polish. Vi anpassar metoden efter material, slitage, tillstånd och yta.

Vi tar med egen utrustning och hela utrymmet kommer att få sig ett riktigt lyft efter en professionell golvrengöring. Dessutom lever dina golv längre.

Vi får mattorna att kännas som nya

Städax hämtar och lämnar dina mattor eller rengör dina mattor på plats.

Vi kan få bort besvärliga och resistenta fläckar för mattor som känns som nya, både skonsamt och effektivt. Att låta ett proffs rengöra hemmets mattor gör att de lever längre, och ser som nya ut, även de med tyngre fläckar.

Rena mattor är både skonsammare mot boende och mot golven de skyddar. För att minimera samlingen av damm och bakterier rekommenderar vi mattvätt en gång varannat år.

Vi tar hand om era mattor & golv

Begär kostnadsfri offert

Banner

Ja tack!

Jag vill prova på fönsterputsning och får samtidigt en kostnadsfri offert på vad ett fönsterputsabonnemang hos Städax skulle kosta.

Hur hittade du oss?
TVRadioGoogleFacebookPå rekommendationÄr redan kundAnnatVillkor: Putsen kan ej tid- eller datumbokas, utan utförs så snart vi kan. Just nu har vi 4-8 veckors väntetid. Erbjudandet gäller utvändig puts av max 20 fönster på markplan (ej lägenheter). Gäller endast en gång per hushåll. Priset avser efter RUT-avdrag. Erbjudandet gäller ej befintliga kunder som fått putsat det senaste året eller kunder som redan fått offert. Efter utfört arbete lämnar vi kostnadsfri offert på fönsterputsabonnemang hos Städax. Efter utfört arbete lämnas en lapp i brevlådan att vi varit och putsat.