Bjud in en granne - Kampanj - Städax Fönsterputs

Värva din granne, vän eller bekant så får ni båda 150 kr rabatt på första putsningen!

Är du kund eller vill bli kund?

Värva då en granne, vän eller bekant så får ni båda 150kr* i rabatt vid första putstillfället när ni anmäler er till abonnemang*. Detta gäller vem som helst som du värvar inom vårt upptagningsområde. Vi lämnar sedan ett prisförslag på era adresser.

Ett mycket populärt sätt att se till att fönstren hemma alltid ser presentabla ut är att teckna ett abonnemang på fönsterputs med oss. Då får du fönsterputs utvändigt sex (6) gånger per år, eller oftare, enligt era önskemål. Du behöver inte vara hemma när vi kommer och putsar.

Fyll i rabattkoden GRANNE2022 samt grannen, vännen eller bekantes adress och ort i formuläret nedan så återkommer vi så snabbt vi kan.

Erbjudandet gäller under våren 2022 fram till midsommar.

Nu kan hela kvarteret bli miljöhjältar!

Men vad menar vi med miljöhjältar? Jo, det är ju för att vi på Städax använder oss av Kristallvatten vilket är grunden för vårt Eco-cleaning system. Oavsett om du bor i lägenhet eller villa putsar vi dina fönster rena. Utan att smutsa ner miljön. Det som skiljer oss från många andra fönsterputsare, utöver vår Eco-Cleaning, är att vi även putsar insidan, om det är något du önskar.