Fönsterputsning i privatbostäder

Vi putsar i hela i Skåne och Halland

Få kostnadsförslag nu!

Miljövänlig putsning

Personlig service

Kostnadsfritt offert

Fönsterputs för lägenhet & villa

Behöver du hjälp med att putsa dina fönster i din lägenhet eller villa? Då har du hittat rätt. Vi utför nämligen fönsterputsning i privatbostäder i Skåne och Halland.

Till skillnad från de flesta andra fönsterputsare så putsar vi (om du vill) även insidan av dina fönster för att resultatet ska bli riktigt bra.

Självklart hjälper vi dig att utnyttja RUT-avdraget när du beställer fönsterputsning av Städax.

Begär kostnadsförslag nu

Personlig service

När du beställer offert av Städax kommer vi ut till dig och presenterar oss personligen.

Detta för att du ska få träffa och få ett ansikte på personen som kommer putsa dina fönster, samt att det ger oss tillfälle att diskutera huruvida vi blir insläppta av dig eller får låna extranyckel vid putsning.

Vi kallar det personlig service och vi vet av erfarenhet att våra kunder uppskattar att vi anstränger oss lite extra.

Putsabonnemang

Ett mycket populärt sätt att se till att fönstren hemma alltid ser presentabla ut är att teckna ett putsabonnemang med oss. Då får du putsning utvändigt 4-6 gånger per år (enligt dina önskemål).

Du behöver inte vara hemma när vi kommer och putsar. Smidigt och enkelt!

Klicka här för offert

50% avdrag, direkt på fakturan

-Vi hjälper dig att utnyttja RUT-avraget när du beställer fönsterputsning.

Begär kostnadsfri offert

VillaLägenhet

Ja! Jag önskar abonnemang.

Banner

Ja tack!

Jag vill prova på fönsterputsning och får samtidigt en kostnadsfri offert på vad ett fönsterputsabonnemang hos Städax skulle kosta.

Hur hittade du oss?
TVRadioGoogleFacebookPå rekommendationÄr redan kundAnnatVillkor: Putsen kan ej tid- eller datumbokas, utan utförs så snart vi kan. Just nu har vi 4-8 veckors väntetid. Erbjudandet gäller utvändig puts av max 20 fönster på markplan (ej lägenheter). Gäller endast en gång per hushåll. Priset avser efter RUT-avdrag. Erbjudandet gäller ej befintliga kunder som fått putsat det senaste året eller kunder som redan fått offert. Efter utfört arbete lämnar vi kostnadsfri offert på fönsterputsabonnemang hos Städax. Efter utfört arbete lämnas en lapp i brevlådan att vi varit och putsat.