Fönsterputs för kommuner & landsting

Flexibel fönsterputsning med personligt engagemang

Få kostnadsförslag nu!

Erfarenhet & flexibilitet

Personligt engagemang

Kostnadsfri offert

Fönsterputsning för kommuner & landsting

Vårt allra största kundsegment idag omfattar de tio avtalskommuner och de två landsting som vi sköter fönsterputsningen åt.

Stora avtalskunder med många olika fastigheter och projekt, för att inte tala om många olika kontaktpersoner, ställer naturligtvis stora krav på vår flexibilitet. Därför är det extra roligt att våra landstings- och kommunkunder är så lojala och ger oss fortsatt förtroende.

Vill du i referenssyfte ha information om vilka kommuner och landsting som vi har avtal med, så är du välkommen att höra av dig. Vår målsättning är nämligen att du ska kunna ringa vilken som helst av våra avtalskunder och få samma fina omdömen.

Begär offert nu

Låt Städax ta hand om putsningen

-Vår flexibilitet gör oss till den perfekta partnern för er som behöver putsa många olika fastigheter.

Några av våra nöjda kunder:

Låt Städax ge ert företag rena fönster

– Vi putsar i hela Skåne & Halland

Begär kostnadsfri offert

Banner

Ja tack!

Jag vill prova på fönsterputsning och får samtidigt en kostnadsfri offert på vad ett fönsterputsabonnemang hos Städax skulle kosta.

Hur hittade du oss?
TVRadioGoogleFacebookPå rekommendationÄr redan kundAnnatVillkor: Putsen kan ej tid- eller datumbokas, utan utförs så snart vi kan. Just nu har vi 4-8 veckors väntetid. Erbjudandet gäller utvändig puts av max 20 fönster på markplan (ej lägenheter). Gäller endast en gång per hushåll. Priset avser efter RUT-avdrag. Erbjudandet gäller ej befintliga kunder som fått putsat det senaste året eller kunder som redan fått offert. Efter utfört arbete lämnar vi kostnadsfri offert på fönsterputsabonnemang hos Städax. Efter utfört arbete lämnas en lapp i brevlådan att vi varit och putsat.