Fönsterputs för företag

Miljövänligt för både in- och utsida

Få kostnadsförslag nu!

Miljövänlig putsning

För stora & små företag

Kostnadsfri offert

Fönsterputsning för företag

Har din arbetsplats ett behov av fönsterputs? Då har du kommit till företaget som löser era problem. Vi utför nämligen fönsterputsning åt företag i Skåne och Halland.

Stora företag med många olika fastigheter och projekt, för att inte tala om många olika kontaktpersoner, ställer naturligtvis stora krav på får flexibilitet. Vill du i referenssyfte ha information om vilka företag som vi har avtal med, så är du välkommen att höra av dig. Vår målsättning är nämligen att du ska kunna ringa vem som helst av våra företagskunder och få samma fina omdömen.

Med vårt miljövänliga Eco-Cleaning-System kan vi tvätta fönster och fasader på ert företag från två till 20 meters höjd, utan vare sig skylift eller stegar.

Begär offert nu

Rena fönster och ett rent samvete

-Städax putsar fönster på upp till 20m höjd med vårt miljövänliga Eco-Cleaning-system

För städbolag

Har ditt städbolag svårt att hinna med alla era fönsterputsuppdrag, eller finns det uppdrag till vilka ni saknar utbildad personal?

Varför då inte göra som flera av Sveriges största bolag inom städ redan gjort, teckna ett samarbetsavtal med oss på Städax Fönsterputs.

Vi utför fönsterputs åt både mindre och större städbolag, så du är varmt välkommen att kontakta oss för en mer ingående förklaring hur ett sådant samarbetsavtal skulle kunna fungera för att lösa era behov.

Kontakta oss för mer info

Några av våra nöjda företagskunder

Låt Städax ge ert företag rena fönster

– Vi putsar i hela Skåne & Halland

Begär kostnadsfri offert

Banner

Ja tack!

Jag vill prova på fönsterputsning och får samtidigt en kostnadsfri offert på vad ett fönsterputsabonnemang hos Städax skulle kosta.

Hur hittade du oss?
TVRadioGoogleFacebookPå rekommendationÄr redan kundAnnatVillkor: Putsen kan ej tid- eller datumbokas, utan utförs så snart vi kan. Just nu har vi 4-8 veckors väntetid. Erbjudandet gäller utvändig puts av max 20 fönster på markplan (ej lägenheter). Gäller endast en gång per hushåll. Priset avser efter RUT-avdrag. Erbjudandet gäller ej befintliga kunder som fått putsat det senaste året eller kunder som redan fått offert. Efter utfört arbete lämnar vi kostnadsfri offert på fönsterputsabonnemang hos Städax. Efter utfört arbete lämnas en lapp i brevlådan att vi varit och putsat.