Fönsterputs för företag

Ett lyft för både in- och utsida.

  • Miljövänlig putsning
  • För stora & små företag
  • Kostnadsfri offert

Fönsterputsning för företag

Har din arbetsplats ett behov av fönsterputs? Då har du kommit till företaget som löser era problem. Vi utför nämligen fönsterputsning åt företag i Skåne, Halland & Göteborg.

Stora företag med många olika fastigheter och projekt, för att inte tala om många olika kontaktpersoner, ställer naturligtvis stora krav på får flexibilitet. Vill du i referenssyfte ha information om vilka företag som vi har avtal med, så är du välkommen att höra av dig. Vår målsättning är nämligen att du ska kunna ringa vem som helst av våra företagskunder och få samma fina omdömen.

Med vårt miljövänliga Eco-Cleaning-System kan vi tvätta fönster och fasader på ert företag från två till 20 meters höjd, utan vare sig skylift eller stegar.

Begär offert nu

För städbolag

För städbolag Har ditt städbolag svårt att hinna med alla era fönsterputsuppdrag, eller finns det uppdrag till vilka ni saknar utbildad personal? Varför då inte göra som flera av Sveriges största bolag inom städ redan gjort, teckna ett samarbetsavtal med oss på Städax Fönsterputs.

Vi utför fönsterputs åt både mindre och större städbolag, så du är varmt välkommen att kontakta oss för en mer ingående förklaring hur ett sådant samarbetsavtal skulle kunna fungera för att lösa era behov.

Några av våra nöjda företagskunder

Rena fönster och ett rent samvete

- Njut av dina rena fönster! Vi putsar fönster på upp till 20m höjd med vårt miljövänliga Eco-Cleaning-system!